23 september 2014

Dåligt mathem!

Vardag

Tummen ner för mathem.se som bara levererade halva vår matbeställning i kväll. Härligt när man kommer hem kl 18.30 till ett ekande tomt kylskåp helt inställd på att få mat hemlevererat (och självklart betalt för det också!) och möts av att alla kylvaror saknas! Bah! 
 
Andreas hade tur nog stekt det enda som fanns i kylskåpet till middag till tjejerna. Blodpudding. Men nu måste jag ändå ut på stan och handla mjölk, smör, yougurt, ja frukost till familjen helt enkelt... Och det ända tjejen på kundtjänsten kunde säga i deras försvar var "vi ber om ursäkt", Ja, tack så mycket men nu måste jag lägga ut pengar och tid på att handla nya varor eftersom vi behöver dem! Jag citerar tjejen på kundtjänst "det var nog trötta personer på plocket imorse" då tycker jag dessa trötta personer kan köra ut min mat nu så kanske de lär sig att plocka rätt i fortsättningen!
 
Förlåt om jag låter gnällig men detta är inge kul! Tillsist fick jag tjata mig till en kompensation på 200 kr, tycker fortfarande inte det det räcker men  orkade inte tjafsa mer. Nästa gång beställer vi mat på en annan sida! Så, nu förlorade ni en mycket bra kund! Tack och hej!
 En hazelnötsmjölk fick vi iallafall...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress