27 oktober 2014

Lekland

Vardag

Ett perfekt sätt att aktivera barn i Leas ålder när det regnar, blåser och är kallt ute är att åka till ett lekland! Vi va dock inte ensamma om att tänka så utan det var rätt mycket folk där när vi kom. Men eftersom min dotter bara tycker om när det är mycket folk (för då hittar hon massor av kompisar) så gjorde det inte så mycket. Dessutom hittade vi mammor ett fikabord mitt i smeten med lagom uppsikt men i okej ljudnivå så det vart faktiskt okej endå... 
 
Vi ville prova det nyöppnade leklandet i länna så vid lunch drog jag och Lea dit och träffade en kompis och hennes dotter. Det vart leklandlunch som bestod av macka för mamman och sallad till Lea... Hade tänkt köpa varmkorv till Lea men hon var tydligen inte hungrig...Antog att det hade att göra med att hon ville ut och leka på en gång... Hon åt dock upp min sallad till min macka så lite hungrig va hon nog allt... Ungen älskar ju sallad och de kanske endå är bättre om hon äter de ibland istället för varmkorv så tjafsade inte mer om det. 
 
 
Leklandet heter Andys och finns på fler ställen, bl a i Sickla där vi varit endel. Detta va också mycket bra, fast bäst för barn i 4-5 årsåldern och uppåt skulle jag säga. De var rätt stort och skulle nog va ganska jobbigt att springa efter yngre barn där, det fanns dock en mindre barnhörnan för de mindre.
 
Försökte ta lite bilder på Lea men det gick fort i svängarna...
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress