2 oktober 2014

Jeans och BVC

Vardag

Har sällan jeans men igår vart det så stressigt på morgonen så jag bara kastade på mig de som låg närmst.  Hade nämligen helt glömt bort att Lea skulle på 5 års kontroll på BVC Kl 8.00. Så när Bolibompa spelade datumjingeln vid 7.20 hajade jag till och insåg att vi hade 40 min på oss att äta frukost, klä på oss, borsta tänder och hår, klä på oss ytterkläderna och ta oss till BVC!
Panik! Och ville inte gärna boka av tiden heller för dessa tidiga morgontider får man ju vänta på! De passar lixom de flesta bäst, de och sena tider vid typ 16-17... 
 
 
Vi hann dock dit! 7.58 ramlade vi in på BVC och fick komma direkt in till barnmorskan. Belle ville dock inte följa med in utan struttade bort till väntrummet där massor av leksaker väntade. Medan hon stod där och gjorde mat vid leksaksspisen fick Lea rita en täckning, titta på en tavla med bokstäver för att kontrollera synen och ta en spruta (!!) Hon var jätte duktig trotts att sprutan inte va någe rolig.... Men lite presenter från barnmorskan gjorde saken bättre och väl på förskolan va hon så stolt över sitt plåster. 
 
 
 
Åka lite tåg i väntrummet innan vi gick in hinner man ju alltid med ;)
 
Lea va 110 lång, vägde 20,3 kg och såg alldeles utmärkt så inga glasögon här! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress