Så, då är det bestämt. Vi kommer att ha ett halloweenkalas för Lea då hon inte fått något födelsedagskalas med sina kompisar än. Jag har ju dragit ut på detta då jag haft riktig ångest över tanken på vilka och hur många man ska bjuda. Egentligen vill man ju bjuda hela förskolegruppen så ingen känner sig utanför men detta har vi absolut inte plats med hemma så då återstår lekland eller lokal. I dessa fall springer ju pengarna iväg då de är 25 barn vi pratar om.... Sedan funderade vi på att bara bjuda tjejerna på gruppen men de vart ju nästan häften och för många ändå.... Och dessutom kändes det inte okej att bjuda halva gruppen och inte andra halvan... Nu har vi landat i att bjuda de fyra hon leker mest med samt mina kompisars barn. Tror endå att det bli bäst så får man spara lite och planera lite större när hon börjat i skolan. Då känns ju klassen mycket viktigare också (av egna erfarenheter;)).
 
Har sagt till Lea att hon inte ska prata om sitt kalas på förskolan då majoriteten inte är bjudna men vet ju att detta kan vara väldigt svårt för en femåring som längtar till sitt kalas... Vi får se hur det går helt enkelt.... Hur skulle ni gjort? 
 
Nu har alltså Halloweenförberedelserna börjat med inhandling av kalas material och pynt. Vi har dock ganska mycket redan då jag älskar fester och speciellt med teman så halloweenfest har vi haft förr :) Hittade dessa saker på HM (tänka sig) så nu är dukningen fixad också. 
 
 
 
Såg att Globen va Halloweenpimpad inför nästa helg också. Superkul idè tycker jag!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress