27 november 2014

Julkort

DIY/Pyssel Julen

 
Tänkte förbereda julkorten till helgen. Gjorde ett försök till att fota tjejerna förra helgen. Klädde upp dem i finklänningar och rosetter men det gick inte alls :( Lea va dock jätteduktig och tog direktiv men lillan stod nara och grinade... Typiskt... Antar att tiden hade med reaktionen att göra då jag kom på att jag skulle göra detta kl 19.30... Så foto och trött liten = inte helt lyckat... Får därför göra om försöket nu i helgen och då vid en tidigare tid på dagen :)
 
Tänkte även pyssla ihop julkorten då jag tycker sånt är så roligt. Men det planerar jag att göra på min pysselkväll med kompisarna den 14/12!
Men gillar man inte att pyssla ihop egna kort så kommer här ett tips på superfina kort man kan köpa. Dessa griffeltavlekort! Vist är det bara såå snygga?! 
 
 
 
Ni ni kan köpa dem här. Sedan kan man självklart smsa eller mmsa ut en julhälsning om man gillar det bättre än papperskort. Jag föredrar papperskort som man kan sätta på kylskåpet och är det fina nog spara i en låda :)
Lite mysigt och speciellt tycker jag det är när man får ett kort på posten. Personen som skickat har ansträngt sig något mer kan hag tycka och känna och det uppskattas!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress