Har ni sätt vilken snygg vas Khäler ska komma med till hösten! Detta är en jubileumsvas och kommer att komma i denna fina färgkombo. Jag bara älskar den! 
 
 
Ett annat ställe som också firar jubileum i år är Åhlens city som slog upp sina portar för första gången 1964. Detta firar de med en rad olika jubileums produkter och de har till och med öppnat en jubileumsshop!

Här finns många utvalda designklassiker som fått en nytt jubileumsutseende som till exempel vasen Focus från Design House Stockholm med nytt kopparlock samt deras worklamp i samma färg! Supersnyggt med koppar helt enkelt! Sedan har jag också skymyat massor av fint från Gustavsbergs porslinsfabrik bl a skålen från Berså här nedan.

 
 
 
I kollektionen finns även unika produkter från modedesigners som House of Dagmar, Ceannis, Skultuna och Sandqvist samt specialdesignade smycken från Edblad.
 
Bricka från Skultuna för 498 kr
 
Tillsammans med Almedahls har ett 60-talsinfluerat mönster med Sergels torg och Åhlénshuset också tagits fram. Detta återfinns på olika köksprodukter och textilier. Totalt består jubileumskollektionen av 13 olika samarbeten och närmare 100 produkter som tillsammans återspeglar 60-talet och hyllar nutida svensk design och form.
 
Källa: trendspanarna.nu
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress