Idag måste jag verkligen ta tag i tjejernas kläder! Jag har ju bara stuvat in mer och mer i deras garderober utan att sortera bort urväxta...Detta har resulterat i att det nu är överfullt och rent utsagt jobbigt att leta rätt på något som de kan ha på sig utan att magen ska synas när de sträcker upp armarna... 
Så, inventering nästa, Barnkläderinventering!
 
Der roliga i detta är att man efter allt slit ser rätt tydligt vad som fattas och behöver handlas nytt ;) Min ständigt dolda agenda, shopping! 
 
 
Lite inspo från Zara
 
hur gör ni med alla urväxta kläder? Alltså de rena och fräscha som sista barnet växt ur... Leas kläder lägger jag i påsar i storleksordning så jag kan välja och vraka till Belle när hon växer i den stoleken. Jag vill inte sortera bort något av hennes kläder än då jag inte har en aning om vad jag eller Belle kommer gilla om två år. Men de kläder även Belle växtur och som jag inte vill spara (för lite sparas av sentimentala anledningar). Funderar på att sätta ihop klädpaket och sälja på nätet eller på loppis... Hm, men är det värt det? Hur mycket kan man egentligen ta för lite begagnade barnkläder?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress