Tjejernas fina takkrona har gått sönder, eller inte gått sönder men jag tror det har blivit något elfel eller nått i den... Det är nämligen så att lamporna som jag skruvar i den går sönder hela tiden och nu vill jag inte köpa fler lampor till den då de är rätt dyra och en ny lampa blir billigare i längden!
 
Jag är jätte ledsen över detta då jag verkligen gillade deras takkrona och de tar emot att plocka ner den men en fungerande takbelysning är ett måste i deras rum, så det får bli så här! 
 
Nu nu är jag alltså på jakt efter en ny taklampa till deras rum. Köpte en skärm på IKEA som jag verkligen gillade (lite TineK inspirerad skulle man kunna säga) men det visade sig att den va alldeles för liten för rummet så nu har den lampskärmen fått bli golvlampa istället och den gamla skärmen på gilvlampan hänger tillfälligt i taket... Den känns dock tråkig och även den lite liten så den måste bytas ut!
Har funnit lite häftiga lampor på nätet men har inte bestämt mig för någon än. Ni får gärna komma med förslag om ni har en större, helst vit och fin lampa on your mind :)
 
Denna coola "fågelburslampa" är från ellos och jag gillar stilen och att den är lite annorlunda men det är ju så svårt att köpa något sånt här på nätet, man vill ju gärna se hur den lyser innan man slår till...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress