Gud va jag älskar inredning, kan liksom inte titta mig mätt på det! Jag kan ligga och surfa runt på datorn eller mobilen i flera timmar på kvällarna när barnen somnat då jag kanske egentligen skulle få lite sömn själv... Men jag kan inte hjälpa det!
 
Jag älskar att kombinera nytt med gammalt, olika stilar och olika färger med varandra och gärna hitta något som ingen annan hittat eller till och med göra själv så det blir "one of a kind". Det är det roliga med det hela, att få experimentera fram något som tilltalar, bjuder in och väcker en önskad känsla i en. 
 
 
Ibland önskar jag att jag hade lite fler hus eller lägenheter som jag kunde inreda med olika stilar och på olika sätt och fixa till. Jag kan ju inte hålla på så mycket som jag önskar här hemma för då skulle min man bli galen....och jag skulle gärna få allt material, möbler och inredningsdetaljer gratis också för de skulle ju annars kosta en hel del och de går ju inte... Hahaha, jag fantisera och drömma får man göra ;)
 
Den här matplatsen vore väl något?!
 
 
Älskar hur träbordet och stolarna sticker ut ut allt vitt och inte tala om lampan! Sååå häftig, den vill jag ha! (I en av mina fantasilägenheter)
 
Bildkällor: dianaousdal, resourcdir.com
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress