Jakten har börjat! Tycker det är roligt att leta klänning till midsommar och vill gärna ha en ny varje år men det ä absolut inget måste utan skulle jag känna för en som jag redan har så blir det den! Anledningen till att jag tycker det är så roligt är ju att det vanligtvis kommer en uppsjö med vackra klänningar i butikerna lagom till midsommar och man kan inte rå för om man blir kär helt enkelt ;)
 
Här är två från Zara som fångat mitt intresse. Vet inte om jag kommer köra på blommigt eller vitt då jag tycker båda varianterna passar superbra på midsommar. När man sedan kombinerar med en blomsterkrans så blir det ju lite olika beroende på hur ens klänning ser ut, mer gröna kvistar i en krans till en blommig klänning och mer färg i kransen till en vit klänning!
 
 
Har köpt denna klänning till Belle, hade den funnits i Leas storlek så skulle hon också fått en för den är bara så söt!
 
 
Vad ska ni ha på er och hur tänker ni runt detta?

Eller är det bara jag som tycker detta är roligt? Haha! Mindre en en vecka kvar nu så hög time att bestämma sig! Vi ska till min mans mamma och hennes man på landet och fira, ser värkligen fram emot detta då vi va där för två år sedan och det va så mysigt!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress