22 juni 2014

Midsommardagen

Vardag

Dagen efter midsommar och jag var superpigg! Drack inte en droppe alkohol då jag körde bilen hem på kvällen, vi tycker det är så skönt att vakna upp hemma. Vädret bjöd till och med på kvällssol när vi styrde hemmåt så trotts att klockan va mycket var det ljust när vi kom hem. Man blir ju inte lika trött när det är ljust ute som när mörkret fallit, lite tjusningen med svensk sommar...
 
När jag vaknade hade jag fått ett sms av min kusin som ville gå en powerwalk och jag va inte sen på att haka på. Det vart en lång promenad, nästan samma som vi tog sist runt hela Kungsholmen. Skillnaden var att igår hade vi med oss två barn i vagn så ca 40 kilo att dra på/skjuta på framför sig. Inte konstig att man blivit lite stark trotts att man inte sprungit på gym något efter barnen fötts. Att dra runt på båda i en vagn som också ofta är proppad med saker är ju som ett hårt träningspass och en långprommis på det, perfekt! 
 
 
 
Nadinne med vagnen i en "mördarbacke" en sån lång och seg som aldrig tar slut... 
 
Det er blev ett stop i en jättefin park i Kristineberg då Lea tyckte att vagnhänhet inte va så stimulerande....
 
De måste byggt denna park för inte allt för länge sedan för vi har aldrig varit där och allt var suoer fräsht! Mycket kreativt utfört och funkade både som lekpark och konstverk, dock var den inte rekommenderad för barn under sex år så Belle fick sitta i vagnen (tur nog så passade hon på att sova en stund). 
 
 
 
 
 
Får se vad vi hittar på idag, känns som att ju tröttare man själv är desto viktigare är det att man hittar på något med barnen så de får springa av sig. Har man de hemma så kan man bli galen när man själv försöker ta det lugnt och vila... Aktivering av barn på schrmat idag alltså!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress