Har varit på Ikea och shoppat lite nytt till hemmet. Vart en sväng in på fyndhörnan, har helt underskattat den hörnan innan men nu har det blivit ett måste att ta en sväng in där. Hittade en ny spegel till hallen, har letat efter en lite större i vitt men inte känt riktigt att någon tilltalat mig tillräckligt. Tittade lite på den här franska spegeln från House doctors men den kostar ju lite mer... 
 
  
Så vart resultatet, snacka om tur då jag inte mätte utrymmet innan jag köpte spegeln (va dumt, jag vet, men det vart ett spontanköp). 
 
 
Slulle köpa en gardinstång till att ha draperi på i tjejernas säng men de va slut. Sådan tur va så stod det en sådan gardinstång inne på fyndhörnan, nedsatt till fem kronor p g a att den saknade tillhörande knoppar (som jag inte behövde ändå) perfekt! Som sagt, underskatta ej fyndhörnan! ;)
 
Kom även hem med lampan/spotten Ranarp som jag länge spanat på. Tänkte att den blir perfekt i min blivande pyssel/kontorshörna som jag ska fixa hemma. 
 
 
Tjejerna fick en ny skärm till deras lampa i taket. Ikea har kommit med ytterligare en storlek på deras veckade, tine k inspirerade lampskärmar och jag passade alltså på att införskaffa en större i vitt.
 
 
 
Fyndade även en lampsladd i vitt tyg som jag tänkte förvandla med lite sprayfärg. Har lite projekt på gång som kommer komma här på bloggen så fort jag sätter igång!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress