15 juli 2014

Glass i stora lass

Vardag

Farmor kom förbi nyss och bjöd ut mig och tjejerna på glass. Stockholms glasshus ligger ju precis vid oss så man har blivit lite bortskämd med fin och god glass. Jag provade två nya smaker, zabaione och vitchoklad knäck, kan säga att ingen av dem va en besvikelse. Tjejerna fick varsin kula jordgubbsglass, ett säkert kort!
 
 
 
 
Efter glassen vart det en sväng till parken. Kan tycka att det är så skönt att gå dit på kvällen då inga andra är där och det är lagom svalt i luften. 
Vi hade inte med oss någon vagn då vår promenad till parken inte var planerad men det gick bra ändå. Belle knatade på och fick även rida på mina axlar när vi ville gå lite fortare en bit (går ju inte i blixtens hastighet när hon går själv annars). 
 
Vi gick hem vid 20.30 och då va barnen något tröttare än vad de varit annars på kvällarna. De har hållt igång till 22-23 utan några problem. Egentid på kvällen har lixom inte funnits alls utan jag stupar isäng så fort de somnat... Nu var de iallafall såpass trötta att de låg och kollade på film i sängen tills de somnade. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress