Var på min första AW (after work) på säkert flera år sen igår. Träffade dock en kompis som själv har semester men jag hade jobbat så för mig va det en after work, hahaha! Vi tog oss ner till thaibåten rätt tidigt för att få bord direkt och mycket sant så fick vi ett bord direkt men ett i solen då alla bord i skuggar redan var upptagna. Herregud! Många semesterfirare där alltså!
 
 
Jag hade en ny svart klänning på mig med blixtlås i ryggen och hamnade med solen bakom mig. Kände efter ett tag inte bara att svetten började rinna utan att blixtlåstet började bränna i ryggen.... Då gick de som suttit bordet bakom oss och vi va inte sena med att kasta oss på det bordet istället som stod i skuggan :D
 
 
 
Det är så mysig stämning på thaibåten! Rekommenderar verkligen att ni tar er dit en solig dag om ni inte varit där tidigare! Maten var supergod och drinkarna lika så. Drack dock inte så mycket då jag skulle jobba idag och börja dagen med fotografering för hemsidan. Vill ju inte se sliten ut lixom... Hahaha!
 
 
 
Men trevligt var det och även fast jag inte kom hem så sent så dök jag i säng. Det tär på en att börja jobba när man varit mammaledig och pluggat och van vid helt andra tider.... Men roligt är det!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress