28 januari 2014

Prioriteringar

Mammaliv

Inte mycket som händer just nu annat än att jag sitter med näsan i skolboken hela dagarna. 
Har dock haft väldigt svårt med koncentrationen under denna kursen då det enda jag tänker på är att söka jobb och få börja jobba. Man känner liksom att det snart är slut på utbildningen och då svävar tankar, förhoppningar och funderingar runt i huvudet och då är det svårt att koncentrera sig och sätta sig in i massa juridik...
 
Men nu jäklar, nu är det bara en vecka kvar (lite drygt) på den här utbildningen, har sista tentan fredagen den 7/2. Det har ju gått så bra hittills och jag vill ju gå ut med flaggan i topp, så nu blir det till att lägga på ett kol! 
 
 
Har timmarna mellan 10.00-14.30 på mig då tjejerna är på förskolan med undantag för lunch som jag ger mig själv i ca 30 min :) Är som ni hör sträng mot mig själv just nu men det är ju för att jag varit så "snäll" mot mig själv innan och gått och lagt mig när jag varit trött och prioriterat annat framför plugget.
 
Mycket har det varit som varit viktigare än att läsa... Tex att städa, diska, plocka med tvätten, sortera bort gamla leksaker, göra middagar, ta bort julsakerna och sortera dem i källaren... Ja, ni hör, sådana saker som helt enkelt aldrig tar slut har gått före men nu får hemmet förfalla denna vecka, kan sträcka mig så långt att jag kan micra rester eller koka nudlar till lunch och middag, det går relativt fort ;)
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress