4 januari 2014

Ordning och reda

Mammaliv

Herregud vad jag känner mig duktig! Har hållet på nästa hela dagen i går och en bra stund idag med att montera om delar och flytta om kläder i tjejernas garderober. Har äntligen flyttat bort min mans alla kläder från deras rum och in i hans nya garderob så nu fick jag fria händer att göra två bra garderober till tjejerna och så här blev det.
 
 
Två lådor var i lagom höjd för de att nå själva, Lea älskar att välja kläder själv och en varsin klädstång för finklänningar, kjolar och koftor. 
Är rå nöjd själv! Övre delen på garderoberna kommer jag använda till förvaring (behövs) och dit når de inte heller så den ytan är min ;)
 
Börjar bli lite orolig över Leas matvanor. Hon har aldrig varit en storätare men just nu är det sjukt hur lite hon äter. Känner att jag måste skriva av mig lite... Vi har ju som sagt varit dåliga här hemma men jag trodde det va över nu då ingen visat något symtom på fyra dygn. Men nu har Lea börjat säga att hon mår illa och vill kräkas fast det kommer aldrig något... Vi springer och hämtar bunkar och sitter redo men efter några minuter är hon pigg igen och mår bra. Det som jag är orolig över är att hon inte äter något. Alltså igår åt hon några skedar fil och en korv (bara korven, inget bröd och inget på) på hela dagen. Hon drack dock flera glas vatten då hon va turistig men åt alltså inget mer (trotts att vi försökte med allt!)
Hon är snorig så jag misstänker att hon dragit på sig något förkylningsvirus och enligt vårdguiden så kan en infektion bidra till minskad matlust. Men att se sin lilla inte äta något är ju påfrestande! Man tycker ju att det kanske också är en bidragande faktor till illamåendet eller? Jag kan iallafall må illa om jag inte äter på länge... Hur ska jag göra? Har hon ingen matlust så kan man ju inte tvinga eller? Ska jag vänta ut detta och isåfall hur länge för hennes lilla kropp behöver väl näring? Åh, va jobbigt detta är!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress