I dag fyller min mamma år och jämt dessutom, hela 60 år! Stort Grattis!! Men vi firade redan igår med en underbar middag med buffé, fyverkerier och massor av trevligt sällskap. Belle hade dock feber så Andreas fick stanna hemma med henne men jag och Lea festade på ;)
 
 
Jag provade att tupera håret då jag fått tips från coachen (host nathalie) att det annars är lite platt ;) Tyckte de vart en jäkla skillnad och va smått ovan haha men föredrar nog lite plattare ändå :)
Kvällen va iallafall mycket lyckad och Lea trivdes så bra så hon ville sova över. Klart hon fick, men de va lite tomt i bilen på väg hem...
 
Hämtade hem henne imorse och sedan har vi varit ute hela dagen. Skönt men kallt...Tänkte även plocka bort julen idag men det har kommit massor emellan så granen står där fortfarande... Usch, hur ska man orka ta tag i det här? Finns ju tusen andra saker att göra också men imorgon då jäklar då ska den ner... Om jag inte orkar sedan när barnet har gått och lagt sig...
 
Hur gör ni nu, plockar ni bort allt eller lämnar ni ljusstakar och stjärnor i fönstren? Tycker ju de är så trevligt så skulle gärna vilja ha de till mars men är man ensam om det då? 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress