24 januari 2014

Ajabaja

Vardag

Har ni sätt att karaktären Mickan Shiller från Solsidan släppt en barnbok? "Ajabaja vita soffan" heter den och avsnittet då hon ska pitsha sin bokide i serien är ju bara så roligt! Har ni inte sätt det så se det säger jag bara! 
 
 
Ajabaja är också detta som vår städerska kom med efter julledigheten. Åh, jag kan inte hålla mina fingrar borta...Sååå god choklad!
 
 
Fick té också som jag ska prova, kul med lite nya annorlunda smaker. Himla bra det där med RUT avdrag. Nu kan vi få hjälp hemma med städningen och det är kanon för en småbarnsfamilj. Jag går ju och plockat saker, disk och kläder hela dagarna så att få hjälp med grovgörat så som moppning, damning och att städa kök och toaletterna grundligt är guld värt! Vi har henne en gång varannan vecka så jag dammsuger några gånger emellan också men som sagt grovgörat slipper vi och kan ägna oss åt roligare saker :)
 
 
Emilia Norström

Hahaha är det sant? Hahah vad kul att de verkligen släppte boken, det var oväntat! :) Kanske man ska köpa bara för att. Ha en bra helg! :)

Svar: Ja, eller hur! Den finns på adlibris såg jag 😃
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress