5 februari 2014

Tentaplugg

Vardag

Okej, då är vi framme vid sista kvällen innan tentan på utbildningen. Kursen är fastighetsförmedling och det har varit en hel del repedition från alla andra kurser på utbildningen. Den här kursen ska alltså "knyta ihop säcken" för oss och förbereda oss så vi är redo för att komma ut och börja jobba. Känns väldigt vemodigt samtidigt som det känns skönt att vara klar. Klassen jag gått med har varit jätte bra med trevliga tjejer från hela landet med samma inställning till yrket och att få lära sig som mig. Lärarna vi haft kan jag med handen på hjärtat säga att de har varit bland de bästa jag haft. Personer som jobbar med det de undervisar i men samtidigt väldigt pedagogiska och duktiga på att lära ut. Det är ju tyvärr inte alltid så, att folk kan lära ut på ett bra sätt och få en att bli intresserad och förstå. Så denna utbildning rekommenderas starkt om ni vill in i mäklarbranschen och börja som assistent. I morgon kommer också Malmö högskola dit och informerar om hur vi kan vidarestudera till fastighetsmäklare på samma sätt som vi gått nu och blivit assistenter. (Alltså på distans och på deltid) kommer bli spännande även fast de kanske inte är så aktuellt för mig just nu :) 
 
 
Idag vart det en snabb middag då jag inte orkade uträtta några stordåd vid spisen efter en dag med hjärngympa i skolan. Kan varmt rekommendera dessa Viktväktarkorvar som bara är två points istället för vanliga som ligger på 7... Super goda va de också :)
 
 
Så imorgon får ni hålla tummarna för mig! Nu har jag repeterat lite och tänkte gå och lägga mig för sömn det kan också va bra att få natten innan tentan :) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress