Det är inte så ofta man som småbarnsförälder går ut och äter på restaurang men ibland lyxar jag till det. Försöker gå ut iallafall en gång i månaden med vänner eller min man för att få ett litet avbrott i vardagen. I kväll är en sådan kväll då jag ska unna mig ett restaurangbesök och denna gången är det mina gamla kollegor från mitt förra jobb jag ska träffa.  Kommer bli super mysigt! Saknar alla väldigt mycket och det ska bli kul att uppdatera sig lite på vad folk har för sig nu. Ska fira min examen lite också då jag fick det slutgiltiga beskedet i går på posten. 
 
 
Är såå glad! Stod och hoppade här hemma av glädje när jag öppnade brevet med resultatet. Trodde verkligen inte att jag skulle klara VG gränsen på denna tenta men se där, det gick precis! 
 
Så ikväll ska jag ta ett glas för mig själv! Har ju inte riktigt firat examen än, annat än examensminglet på skolan. Den där lyckokänslan har inte infunnitsig eftersom man inte fått det slutgiltiga resultatet än. Men nu kan jag slappna av helt och bara va glad!
 
Tänkte att jag skulle göra någon god efterrätt till imorgon då det är alla hjärtansdag och jag inte hinner imorgon. Har hela dagen inbokad med lunch med kompis, fika dejt men en mamma med barn efter förskolan och tillsist iordninggörande av alla hjärtans middag på kvällen så då är det skönt att bara kunna langa fram en efterrätt :) Har hittat ett lchf recept på en cheesecake då Andreas äter enligt lchf så den får set bli! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress