Tog en sväng till IKEA igår då jag tänkte att det gäller att passa på innan sportlov och löning då jag va lite osugen på att trängas och köa.
 
Spanade de in deras nya inredning till paxgarderoberna och de vart två hyllor till tjejernas garderober och förvaringskorgar. Man blir ju väldigt inspirerad av att gå runt bland deras uppbyggda miljöer, speciellt garderoberna måste jag erkänna. 
 
 
 
 
Och min plan slog in och de va lagom med folk fast vart sjukt irriterad över en annan sak. Jag åkte dit väl förbered med lista och stenkoll (trodde jag) tänkte att det här klarar jag av på högst två timmar men när jag kom fram så såg jag att de gjort om nästan hela Ikea! Så den stenkollen jag trodde jag hade va spårlöst borta och där sprang jag fram och tillbaka som en yr liten höna och tillslut va jag tvungen att sätta mig ner för att ta en kaffe då jag va helt slut och irriterad så jag inte hittade allt jag sökte. 
 
 
Posetivt va iallafall priset på en kaffe och en bulle, endast 5 kr för båda! Sedan struntade jag i de saker jag inte hittade för jag orkade helt enkelt inte springa tillbaka igen då de flyttat upp massor med saker som brukade var på "tag själv avdelningen" till de vanliga möbelavdelningarna... Men de vart en hel del fynd ändå.
 
 
Lyckligast va jag av att äntligen hitta ett koskin till golvet i sovrummet! Eftersom de är så billiga på Ikea har jag länge kollat om de finns några med mönster men de brukar va enfärgade svarta eller bruna men nu va där ett som hängde i skylten som jag bad en som jobbade där att lyfta ner till mig. När vi la ut det för att se hur hela såg ut stanna de två killar till i personalen och kommenterade hur fint de va och de lät lite chockade (kan ju va ett säljknep men ändå) och den ena av killarna påstod att det redan va sålt men då Såg hans kollegor lite chockade ut var på jag utbrast Ja, nu är det det iallafall! Haha, han försökte där men mig kan man inte lura så nu ligger de här på vårt golv och glänser. Stort va de också, herremin Gud men det fick plats med nöd och näppe :D
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress