19 februari 2014

Barnrum på HM

Inredning - barn

Är ute och surfar efter inspiration till tjejernas rum och fastnade för HMs vårkollektion. Gillar färgerna och materialen, nu har jag svårt att välja... Men det lutar åt dessa kuddar och vita gardiner.
 
 
 
Vi ska ju måla väggarna vita och sängarna ska vara vita så det blir mycket vitt men kan tycka att de balanserar ett barnrum då det är mycket färger på deras leksaker. Vill att rummet ska inspirera till lek men att tjejerna samtidigt ska trivas och lätt kunna koppla bort leken och vila. Det känns då som ljusa harmoniska färger som vitt, ljusgrått och puder rosa skulle passa in.
 
Dessa uppstoppade huvuden tyckte jag bara va för söta! Små gulliga jakttroféer ;)
 
Nu när alla sjukdommar flugit sin kos ska jag ta och börja med projektet. Ska göra en lista idag där jag får prioritera och planera lite så jag kan visa de andra inblandade hur mina tankar går. (Det är inte alltid det enklaste att förklara annars;)

Maria Sundström

Vart har du köpt den vita takkronan i plast?har letat en sådan över allt utan resultat.

//Maria

Svar: Den är från ellos och heter Maria, (passande :)) såg att de hade kvar den;http://m.ellos.se/ellos-home/taklampa-maria/165560?N=1z141urZ1z141ll&Nao=111&selArt=917122&pr=0C1B2S3T&pID=165560&page=5Ellos är ju så bra med deras rabattkoder som dimper ner i lådan lite då och då också, så du kan ju få den betydligt billigare än ordinarie pris :)
Anna Wallin

Anonym

har tidigare sökt på ellos hemsida på "takkrona" men denna kom inte upp då! så det var tur att jag hittade till din blogg via min sökning "takkrona vit", tack så mycket då vet jag vart jag kan klicka hem den!:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress