2 december 2014

Pyntar

Julen

Går runt här hemma och småplockar och pyntar för fullt. Är inte riktigt nöjd med julstjärnorna i sovrummet då de har en fot i mörkt trä och inget annat i rummet är i mörkt trä.... Kanske låter löjligt men dessa småsaker stör mig. Kan va min pedantisk sida blandat med mitt intresse för inredning och att jag vill att allt ska matcha eller vara min shoppoholic gen ... Men ska kolla om jag hittar ett par nya stjärnor eller ljusstakar till fönstrena när vi åker till Ullared innan jul. Japp, ni läste rätt! Har gjort detta till en liten tradition nu och åker ner med en kompis och shoppar alla julklappar samt lite fynd. Förra året hittade jag min Design House Stockholm ljusstake där som här hemma går på nätta 995 kr och jag betalade något under 300 kr för den!!! Det är dessa fynd som taggar mig att åka tillbaka! Vill fynda mer! Haha!
 
 
Har köpt tre hyacinter som jag planterat i lite olila saker här hemma. En är i denna burk på soffbordet, en är planterad i ett glas i köket och en är planterad i en grå keramikvas från granit i vardagsrummet. Nu åkte även grankudden från   Fine Little Day fram som jag fyndade på en rea förra året. Vissa har dessa framme hela året men jag tycker de är för juliga med granmotiven på. Men nu så!
 
Har hängt upp tjejernas mistlar i mässing som de fått av sin farmor. Tycker dessa är så fina och passar julen väldigt bra :) De får inte flytta hemifrån och ta de med sig när de blir stora för jag vill ha kvar dem... ;)
 
 
Just nu hänger de på mitt svartmålade vitrinskåp. Superfina!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress