13 december 2014

Lucia

Julen

Denna Lucia började med massor av mys framför tvn där Luciamorgon spelades för fullt. Det vart pepparkakor till frukosten och tjejerna klädde gärna upp sig i sina Lucialinnen. Vi hade ju Luciafirande på förskolan i torsdags och de va så duktiga båda två! Trodde att Belle skulle komma springandes men hon va helt med på att stå där på kö och vänta på sin tur att bli placerad på trappan där tåget ställt sig. Trotts att hon sätt oss tidigt så satt hon kvar där och sjöng, gjorde små rörelser och applåderande så hon tappade handljuset efter varje sång <3
 
 
Här skymtar ni min fina mässingstjärna från PB Home som kom på posten här om dagen. Är så nöjd med den då den passar perfekt till mina mässingljusstakar som jag fyndade tidigare i höstas. Mässing i sig känns inte bara lyxigt i sin guldnyans utan också lite "juligt"! Perfekt nu helt enkelt!
 
 
Skruttan i hel mundering <3
Vill också tipsa er inredningstokiga att i Leilas julkalender på hennes hemsida leilasgeneralstore.com är dagens lucka (lucka 13) 25% rabatt på hennes inredningsbok "Welcome Home", kanske kan passa bra som julklapp till någon?! 
 
Trevlig Helg och Lucia på er!!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress