21 december 2014

I varuhuset

Shopping tips

Här kommer en sammanfattning av dagarna inne på varuhuset i ullared. Jag är grymt imponerad av hur stort det är och deras utbud (herregud de har ju allt!). Även personalens bemötande och den tillgänglighet det är på allt behövligt såsom ställen att sätta sig på om man blir trött och eller ställen man vill stätta sig på för att koppla av, få en massage, bara vila, läsa, ladda telefonen (laddare kom till och med ut ut soffan på vissa ställen så, no need to bring your own) och ställen att äta på! Vi provade både fiket, restaurangen, salladsbaren och sportbaren under våra dagar och vi va nöjda med samtliga ställen! 
 
 
 
 
 
För att citera VDn för Gekås, "efter två timmar blir mannen ett hot mot vår verksamhet"! Haha, stämmer nog rätt bra då de flesta män går in, handlar de saker de vet att de ska handla tittar runt några extra minuter och sedan har de tröttnat och vill åka. En kvinna (vanligtvis) kan gå i flera timmar, strosa runt, prata med tjejkompisarna, fika och fynda i flera dagar utan problem. Har man då med sig en rastlös man så förstår jag varför varuhuset är uppbyggt med ställen som datorhörnan, läshörnan och sportbaren för här finner man alla karlar som väntar på att deras damer shoppar färdigt. Smart tänkt av VD, alltså uppehålls rum för männen så de inte får iväg sina kvinnor bort från shoppingen ;D Här kommer lite blandade bilder från varuhuset.
 
 
 
 
 
Ett av mina fynd, en ny taklampa i mässing från By Rydéns för 699 kr!!
 
Åh jag vill bara åka dit igen nu när jag ser bilderna på alla billiga fynd! Gah! Haha, nästa gång ska vi nog prova att bo på hotellet istället för en stuga för då blir det gångavstånd till varuhuset och närliggande restautanger :) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress