23 december 2014

Dan före dan

Vardag

Då är alla paketen inslagna och ett är till och med redan öppnat också... Nej, det är inte nyfikna barn som vart i farten utan min man som inte kunde vänta på sin julklapp (han viste vad han skulle få i ett av hans paket..) men men vad gör väl de, har ju fler ;) annars håller jag rätt hårt på att man ska vänta på självaste julaftonstt öppna sina paket, även om man fått de tidigare. Om nu den som givit det till dig inte vill att du öppnar direkt villsäga, då gör jag såklart det!
 
 
Julgranen är också klädd och barnen har även klätt en egen liten gran (läs krukväxt) i plast som de har på deras rum. Ett perfekt sätt att få dem delaktiga fast inte för engagerade i hur vår stora gran blir. Fick Lea bestämma helt skulle allt julpynt i vår gran hänga på en sida av granen och gärna inom räckhåll för henne så inte högre än en meter upp i granen... Skönt att då kunna säga att mamma väljer hur stora granen ska se ut så får ni välja hur lilla granen ska se ut! 
 
 
 
Nu ska jag göra efterrätten till imorgon. Vårt bidrag till julbordet! Spännande att se vad de andra fixat med och sen ska jag också lägga fram kläder inför morgondagen så allt finns rent. Vore just typiskt om tjejerna inte hade några strumpbyxor eller liknande imorgon...Lika bra att förbereda lite så jag har koll :) 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress