3 augusti 2014

Pride

Vardag

Sista dagen på Prideveckan är här. Bussarna har flaggat regnbågsflagga hela veckan och Stockholm har bjudit på massor av skoj och avslutades igår med Prideparaden genom staden. Hade velat se paraden i år men hade ingen att gå dit med... Funderade också på att gå dit själv med Lea men det va sååå varmt och tanken på att stå och trängas i folkmassorna för att få en liten glimt gjorde att vi stannade hemma. Fick följa paraden på hashtagen #pride haha! Tänk va folk lägger upp saker! 
 
 
Idag har vi varit och lunchat hos tjejernas farfar. Han hade gjort supergoda oxrulader med potatis   och sallad. Inte varje dag man får en sådan lyxlunch och inte nog med det, till efterrätt vart det marängswiss! Bah! Jag som skulle vara duktig och äta nyttigt....vad hände? Jo! Frästelsen och suget hände, sedan fanns där också en dålig karaktär som sa till mig, "äh lite kan du ju ta"... Efter två portioner kom jag på mig själv att det där va ju inte så lite men då va skadan redan skedd...typiskt...
 
Nä, vad ska jag göra med mig själv!? Nu kryper vikten tillbaka sakta men säkert.... Imorn ska jag ta tag i detta och ta mig till gymmet! Inga mer undanflykter!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress