7 augusti 2014

Nytorget 6

Roligheter

Har precis lämnat stan för sängen och lägger mig ner med ett leende på läpparna. Haft en så härlig kväll med en kompis! AW för mig och AF för henne (After Familytime ;)) då hon har semester. Dock lika behövlig avslappning med god mat, vin och tjejsnack för oss båda! 
 
Vi gick till ett ställe på söder som heter Nytorget 6. Ingen av oss hade varit där tidigare men hört talas om det och att skulle vara bra så vi gjorde ett försök. Vi kom i rättantid alltså innan middags rusningen och det krävdes inte mycket för att förstå att det här stället var populärt! Massor av folk på kö och nekanden då det var fullt hela tiden. 
 
Vi fick bästa bordet, på kanten av uteserveringen där det fläckade lagom mycket och maten var jättegod! 
 
 
 
Vart både calamares, råraka och sedan lyxade jag till det med en creme brulee. Nu tänker ni kanske, men hon som skulle gå ner i vikt! Men! Jag hade faktiskt points till allt, till och med till vinet! Tog bara av veckobonusen. Så har inte fuskat utan även fast jag lyxat till det har jag hållt mig till pointsen och det ska betyda, viktnedgång!
Himla bra diet det här! Har invägning imorgon så får se hur det går... ;)
 
 
 
Är väldigt sugen på att gå ut nu, haha! Typiskt att man ska jobba imorgon så det är bara att krypa ner i sängen och ställa klockan!
 
 
ɑ n n i k ɑ

Gott :)

Svar: Det va det verkligen!
Anna Wallin

Jennie

Tack för den bästa kvällen på riktigt länge. Hela kvällen va så mysig. Alltid lika mysigt att umgås med dig Anna. Du är en rakt igenom fantastisk människa ❤️

Svar: Men åh va du är gullig! <3 Detsamma! Vi får göra om det här snart!
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress