2 augusti 2014

Helg!!

Vardag

Tänk vad man uppskattar helgerna mer nu när man jobbar! Förrut va jag ju hemma hela tiden och då märkte man ju inte lika stor skillnad på om det var tisdag eller lördag. Det enda var väl att fler var lediga på lördagar så om man skulle hitta på något med barnen föredrog man att göra det på tisdagen istället för på lördagen. Slapp på så sätt trängas med så mycket annat folk! Haha, ja nu är det bara att börja trängas för tisdagsutflyckterna går inte lika bra att genomföra när man jobbar heltid...
 
Blommor av mina föräldrar som grattis till nya jobbet!
 
Saknar barnen i veckorna då jag är van vid att vara med dem i alla situationer. Men trivs väldigt bra på jobbet så tror att det där kommer gå över och att man kommer vänja sig efter ett tag. Sedan tror jag att lite längtan bara är bra! Det kommer nog bli lättare nästa vecka då de börjar på förskolan igen, då vet jag att de får träffa massor av kompisar och komma in i deras egna rutiner!
 
Men nu är det helg! Fredagskänslan som jag fick igår va ju hur skön som helst. Ni vet den där känslan av att ha hela helgen framför sig med de man älskar mest. Underbart! Ska försöka njuta till fullo med allt ifrån mysiga familjefrukostar utan stress och soffhäng till härliga promenader och möten med underbara vänner!
 
 
Trevlig helg finisar!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress