12 augusti 2014

Gustavsberg

Shopping tips

Va en sväng till outletbutikerna i Gustavsberg för några dagar sedan. Kommer ni ihåg när jag tipsade om iitaala kampanjen? Då åkte jag dit! 
 
Iallafall, var ju på jakt efter champagneglas men man kan ju inget annat än att bli köpgalen (om man gillar märkesporslin och glas) när man kommer dit! Alla klassikerna fast även i andrahandssortering och då mycket billigare! Andrahandssorterat ska ju va lite defekt men jag har aldrig hittat felet på sakerna, alltså är de så sjukt små fel så bryr mig inte om att det är andrahands sortering eller inte! 
 
 
 
Här har ni iittala i massor! <3 Hittade en rolig sak också, dessa små kulor som såg ut som glaskulor men var i typ gelé eller silikon eller något liknande material. Tanken är att man ska dekorera med dem eller fylla ut en vas med dem. Sjukt snygg och rolig idé!
 
 
Från början är de små hårda pärlliknande kulor men när de kommer i kontakt med vatten så sväller det. Alltså inte jobbiga att släpa hem från affären ;)
 
Blev dock inga glas den här gången men en lite fika i gustavsbergs hamn hann vi med! Tycker det är så mysigt där nere, perfekt för lite avkoppling med en smootie och en kokostopp :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress