10 augusti 2014

Fyraårskalas

Roligheter

Igår var ju Lea bjuden på kalas till min kompis dotter som fyllde fyra år. Till Leas stora förtjusning vart det ett prinsesskalas med tiaror, prinsesspåsar och massor av prinsessor. "Mamma jag vill också ha ett prinsesskalas!" Jaha, okej då va tema till ditt kalas bestämt då hahaha! 
 
 
 
Konstigt egentligen att hon inte haft ett prinsesskalas tidigare, hon fyller ju fem år och
hon älskar ju prinsessor, rosa och allt som glittrar! Då tycker iallafall jag att prinsessor ligger väldigt nära till hands! Förra året hade vi sjöjungfrukalas men det va nog mest för att jag ville ha ett tema med någon annan färg än rosa. Blir lätt väldigt mycket rosa med två tjejer annars....så på det sättet fick jag en accept på blått och grönt :)
 
Pointsräkningen gick i taket igår då jag inte kunde hålla mig borta från varken marängswissen på barnkalaset eller potatisgratängen till middagen.... Gick också ute med min kusin senare på kvällen och hamnade  på en uteservering men höll mig till ett enda glas på hela kvällen eftersom pointsen sedan var slut. Så lite stolt är jag ändå över mig själv trotts mitt utsvävande tidigare på dagen. Nä, nu blir det smalt resten av veckan då jag bara har mina dagliga points att ta av. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress