29 augusti 2014

Fredag!

Inredning - allmänt

Skönt med fredag, mår också bättre idag men har varit hemma för att skaka av mig denna förkylning helt och inte riskera att få tillbaka halsontet. Nu vill jag bara bli av med hesheten och allt snorande. Vart kommer allt snor ifrån?! Sluta producera dig!! Hehe...
 
Har fixat och donat lite här hemma idag och fått ordning på lite hörn som jag varit osäker på vad jag ska göra med. Så här vart det med lilla äpplet som jag köpte på Åhlens förra veckan.
 
 
Sedan har jag sorterat kläder... Jätte kul... NOT! Hatar att slänga och behöva sorteta ut sånt som jag inte använder. Snålgenen i mig som betalt massor av pengar för plaggen vill bara hamstra allt i en garderob men det går ju inte! Får ju inte plats själv snart. Så en utsortering per halvår tror jag blir bra och ska försöka sälja en del och de som inte blir sålt ska skänkas till myrorna eller liknande. Men Gud vilken tid detta tar! Orkar inte vika och fota mer nu! 
 
Måste bara dela med mig av detta inredningstipset. Dessa småflaskor från hm home, titta va fint det är att pynta med många små istället för en stor vas! 
 
Bilder lillaanna.se och hm press
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress