19 april 2014

Låångfredagen

Påsk

I går morse målade jag och tjejerna ägg till frukosten. Har inte gjort detta sedan jag själv va barn och eftersom jag älskar att pyssla så va jag minst lika glad som töserna när äggen och färgerna plockades fram :D
 
De va djupt koncentrerade och istället för att använda vattenfärgerna som jag alltid fick måla med när jag va liten så använde vi oss av tushpennor. Jag kan konstatera att det va lite lättare att få till fina mönster med med dem!
 
 
 
Eftersom det va långfredagen igår så va vi  också bjudna på påskfirade hos mina föräldrar med massor av påskmat som de beställt samt påskmys med släkten.
 
 
Jag hade på mig mitt nya fina halsband som jag fick på min födelsedag av två vänner och deras män. Super fint från Edblad i rosèguld.
  
De runda örhängena köpte jag på kryssningen och är också från Edblad så de passar perfekt till :)
 
 Hade även en ny svart klänning som jag egentligen köpte till kryssningen men valde bort framför ett annat klädval. Men den vart perfekt nu till påsk!
 
Hehe, Belle tyckte jag skulle ha en napp jag också när jag skulle lägga henne...
 
Idag ska vi ha ett andra påskfirande med tjejernas farmor och kusiner om alla är friska. Jag ska planera en fin och god efterrätt som vi ska bjuda på då vi ska köra lite knytis. 
 
Sedan blir det nog lite ägg-letning då jag ordnat en liten present till tjejerna. (Och lite godis såklart) 
 
Hoppas ni också får en trevlig fortsättning på påsken!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress