24 april 2014

M5

Fester och middagar

Va som sagt ute och åt i går med mina gamla kollegor. Vi va på en restaurang som heter M5 som låg bakom Kulturhuset. Hade först lite svårt att hitta dit och va irriterad över att adressen inte stod på deras hemsida men efter lite vägbeskrivningar från snällt folk så va det inte så svårt att komma rätt. Maten var supergod och jag gillade verkligen stilen på restaurangen. Den kändes som en bra restaurang och sitta på jobbmiddag på då musiken och ljudnivån inte va jättehög men lagom och inredningen va samtidigt mysig och elegant. 
 
 
Jag tog en M5 toast och den kan jag starkt rekommendera! Mums! Syndade såklart (om ni känner mig) med en efterrätt och den va inte liten... Fick en smärre chock när de kom in med min glass som jag beställt... Den var god men orkade dock inte hela...
 
 
Har ju varit lite oinspirerad att räkna points så har inte varit Viktväktarnas bäste medlem denna vår... Känner dock att de sista kilona inte stör mig just nu så då får de ligga där. Iallafall till säsongen med bikini kommer för då lovar jag er att motivationen kommer tillbaka som ett slag i ansiktet ;) 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress