Har kollat upp lite vad som gäller nu när Barnens hus gått i konkurs och hittade denna info på Babyland.se

 

"För att mildra påverkan av konkursen för Barnens Hus kunder löser Babyland in förfallna tillgodohavanden hos Rexinus/Barnens Hus enligt nedan.

Presentkort och tillgodokvitton

Babyland löser in presentkort och tillgodokvitton till 50% av värdet. Vi löser in dessa i vår butik på Karlbergsvägen i Stockholm och i vår Internetbutik, Babyland.se, när Du köper varor hos Babyland.

Handpenningar

Handpenningar som erlagts vid beställning av barnvagnar, möbler och dylikt löser vi in med upp till 20 % av varuvärdet när du köper nya varor hos Babyland.

Vid köp i vår butik i Stockholm

Tag med presentkort, tillgodokvitto eller kvitto på erlagd handpenning i original till butiken. Butiken ligger på Karlbergsvägen 40, nära Odenplan.

Vid beställning på Babyland.se

Skicka in presentkort, tillgodokvitto eller kvitto på erlagd handpenning i original och bifoga ett brev med kontaktuppgifter inklusive e-postadress. Du får ett mail efter ett par dagar från oss med en rabattkod som motsvarar ovanstående erbjudande.

Postadress:

Babyland Online
Sveavägen 166, 3 tr
113 46 Stockholm

Märk försändelsen "Barnens Hus"

Övrig information

Detta erbjudande riktar sig enbart till konsumenter som har tillgodohavanden i de Barnens Hus butiker som drivits av Rexinus AB. Det är butikerna i Svågertorp och Burlöv Center i Malmö, Väla i Helsingborg, Sisjön i Göteborg, Wåxnäs i Karlstad och Haninge, Nacka, Kungens Kurva, Bromma, Barkarby, Infra City och Arninge i Stockholm. Erbjudandet gäller tom den 30 september 2013.


Kan ju vara bra att veta om ni råkar ha något liggande hemma...

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress