14 november 2013

Reflextassel

Shopping tips

Inte förrän man själv sätter sig bakom ratten och försöker styra sig fram på stadens mörka gator kan man förstå en förares frustration över att vissa människor bara springer ut i gatora och ska gena framför bilarna i mörkret. Det blir ju inte bättre av att majoriteten av alla dessa människor är klädda i svart... Jag kan berätta för alla er som inte har körkort att även fast det är relativt ljust av alla lampor och gatubelysningar så lyser dessa lampor inte upp er utan ni blir som svarta skuggor eller vad ska man säga, svarta konturer. Jag håller självklart ögona på vägen men ibland känns det som att vissa tänker, "men hon ser mig ju så jag springer över gatan även fast det är röd gubbe och det kommer en bil..." Gör inte det!
 
Hittade iallafall dessa as snygga reflex-tassels på Designtorget. Vare sig man är en som springer ut i gatorna eller ej så är det bra med reflexer. Jag tänkte införskaffa en sån här till mig själv då jag också är en som klär mig i största delen svart och dessutom är den ju bara för snygg :)
 
Vanliga reflexer är ju inte så snygga att ha på väskan men dessa, i like!
 
I dag kommer en kompis in till stan för att träffas och äta en bit. Va bra länge sedan vi sågs, varför bli det alltid så? Känns som att det alltid varit så länge sedan vi sågs varje gång jag träffar en vän... Har väl med att man har fullt upp med familjen, skolan och livet i allmänhet så hamnar vännerna lite efter.... får styra upp detta för vänner är bland det bästa som finns och de ska man värna om! <3
 
Foto: Designtorget
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress