2 maj 2013

Skoltänk

Mammaliv

Det gick väl sådär på matte provet som ni kanske anade av min lilla bild...Tyckte den va lite rolig :) Hoppas på ett E iallafall. För er som inte är insatta i det nya betygsystemet så är E ett Godkänt. Svårt det där men jag tycker de är bra att de finns fler nivåer att få betyg i men de blir säkert svårare att få MVG alltså A nu. Översätter man det i stora drag så skulle jag säga att F=IG, E=G, D=G+, C=VG, B=VG+ och A=MVG. Kommer ju ihåg när man gick i gymnasiet och fick G+ på provet men de syndes ju inte i något betyg utan då fick man samma betyg som de som nästan inte klara kursen och de va ju rätt bittert om man kämpat... Jag kan summera mina tre år på gymnasiet genom att säga; ett år av skoltrötthet som bara ledde till att jag mådde sämre då jag inte hängde med på lektionerna (men fick Godkänt i allt ändå, sån tur va) och de två sista åren då jag tog mig i kragen och insåg att jag kunde bättre bara jag ville. De resulterade i ett snitt på runt 17,6 så hoppas att jag kommer in på Fastighetsmäklarutbildningen som jag vill gå!
 
Nu har jag tagit en liten paus från matten på två dagar då jag pluggade som en galning innan provet och nu känner att jag måste ta igen mitt liv igen. Men imorgon blir de andra bullar, då kommer jag börja köra på kvällarna igen så jag istället kan sätta nationella provet om tre veckor! Då jäklar!
 
Nu till något roligare, inredning! Sånna här fina hade jag köpt till Mickan i födelsedagspresent. Hon vart mycket glad :)
 
 
Jag tycker själv väldigt mycket om Happy lights och har en slinga i tjejernas rum som lyser med väldigt behagligt ljus. Köpte de lite som nattlampa men de funkar bra som mysbelysning också och fint är de när de lyser upp rummet på kvällarna.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress