13 maj 2013

Parklek

Mammaliv

Så, då va helgen över, igen... fort gick det, igen... men nu är jag inne på sista veckan med matten. GUD så skönt! Man kan lätt säga att jag är urless på matte nu, men tyvärr måste jag plugga till provet på måndag så jag kan inte ge upp räknandet riktigt än. 
 
Helgen har bestått av massor av lek med besök i parkerna runt oss. Lea har både åkt trehjuling och sparkcykel som hon väntat på att få göra hela vintern och Belle vill inget hellre än att stå upp hela tiden. Igår va vi också hundvakter åt Christophes hund Shila och hon hängde glatt med på våra promenader. Hon är en liten fralla (fransk bulldog) och är så snäll mot barn så allt gick kanon.
 
 
 
Idag vill jag bara sova, har inte haft en så rolig natt. Satt uppe till 0.30 och pluggade och när jag skulle släpa mig mot sängen så vakna Belle. Hon åt och somna om vid 1 men vakna igen 1.30 och ville äta mera men somna om efter ca 15 minuter. Sen vakna hon igen 3.40 och ville äta igen och när klockan va 5.15 låg hon och gurglade och skrattade i sin säng så då va de bara att ta upp henne och börja leka... Lea kom upp vid 6 då hon sovit färdigt så då spela det ingen roll att Belle ville sova lite igen mellan 7-7.30 för då va Lea uppe och härjade så de sista jag kunde göra va att gå och lägga mig :( Ska nog ta att vänja Belle vid bara ett nattmål så de inte blir så många avbrott i sömnen. De gör ju så mycket när man inte får sammanhängande sömn, det känns i kroppen och märks på tålamodet...
Hur har ni gjort med avväjning på natten, om era barn ätigt på natten villsäga? Har era barn aldrig velat äta på natten, good for you, men så har inte mina barn varit och rådet som brukar komma av dessa lyckligt lottade är att bara sluta mata dem på natten, men så att ni förstår, så enkelt är det inte med dessa barn utan får de inte mat då skriker de tills de får. Inte gnäller utan gallskriker, hysteriskt! Så de betyder ingen sömn för hela familjen. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress