11 maj 2013

Lekfullt

Mammaliv

Igår var jag och barnen på besök hemma hos en kompis till mig hela dagen. Mycket roligt då hon har barn i samma åldrar som mina små parvlar. Hon bjöd på lunch och vi tog en prommenad i solskenet. Fast solskenet ändrades snabbt till spöregn så vi fick kasta oss in under tak, sån tur va så gick det över fort så vi kunde knalla hem.
 
Tack för igår Jennie, nästa gång bjuder jag!
 
 
Belle festade på majskrokar, en fastnade på hakan så jag va bara tvungen att ta ett kort, haha!
 
 
 
Idag va vi och handlade nya skor till Lea, de vart ett par guldiga sandaler och ett par rosa ballerina från HM. Hon fick själv välja och det är lika bra för väljer jag något hon inte tycker om kommer hon ändå att vägra sätta på sig dem. Har tyvärr några sådana plagg hängandes...
 
 
Nu känns det som att hon är rustad för sommaren. Skorna från förra året har alla blivit för små och stackarn fick ha dem ändå då vi inte hade andra än hennes vinterskor eller stövlar så hon va så glad när vi gick in på hm och mot skorna. Tycker HM har så bra "slit och släng" skor, de är söta och kostar nästan inget och de gör inget att kvaliten är sämre än andra skor då de växer ur dem på några månader endå. Sen kan man ju köpa fler olika och variera lite eftersom man har råd att köpa fler par :)
 
Jag och Lea tog en fika efter handlandet medan Belle tog en tupplur i vagnen.
 Hon fick välja vad hon ville och det vart en smothie, de hade jag nog inte valt när jag va barn men hon tycker om sina frukter och grönsaker vår dotter!
 
 
Sedan vart det ett besök hos morbror för att titta på den nya balkongen. Gud va avis jag är! Vill ockå ha en balkong att inreda och tänk att ha en balkongsdörr som man kan låta stå öppen så både solen och vinden tar sig in i lägenheten! Det är INTE samma sak att ha ett fönster på glänt... :)
 
Dagen slutade inte där utan de vart ett besök i parken för att Lea skulle få springa av sig lite och sedan ett besök på Stockholm glasshus efter middagen. Är det sommar värme så är det och de ska man ta vara på!
 
 
Här skymtar ni hennes nya ballerinas också och en ny vit klänning skulle invigas i parken...stoppade dock in den i byxorna iallafall så den inte skulle bli allt för smutsig... Pluttan alltid i full fart, haha svårt att ta kort då...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress