Jag är så glad! Klarade världens svåraste prov och klarade där med kursen! Mitt mål var ju att få Godkänt då jag haft typ noll tid att plugga men jag fick till och med bättre, fick ett D i betyg och var bara 4 poäng från ett C men jag är så nöjd så det gör inget! Det spelar ingen roll om jag får bättre betyg egentligen då kravet på utbildningen jag ska gå är att man gått kursen med lägsta betyg E alltså Godkänt. Nu ska jag kolla vad snittbetyget ligger på att få komma in på kurserna och kolla om jag behöver göra högskoleprovet eller inte. Steg ett är alltså avklarat och det känns så skönt! Nu kan jag ta de lugnt i sommar och bara njuta av mina barn och "ledigheten" :)
 
Va ju ute på stan igår med min kusin och va och fikade på Urban Cafe på Pub, inte världens bästa ställe kan jag tyvärr meddela. Kaffet va gott men de va de som va gott, tog en kokostop som va stenhård och säkert över en vecka gammal och Denice tog en blåbärsmuffin som såg allt utom tilltalande ut... Giftig kanske man kan säga och den va också torr... Killen i disken bjöd på en munk istället då jag va tvungen att klaga lite men upplevelsen va ändå förstörd. Sen kan jag också meddela att deras snygga stolar inte va speciellt mysiga att sitta på, kalla för rumpan och vi hamna i något vinddrag så vi satt där och småfrös också, haha, tur att sällskapet va trevligt iallafall!
 
 
Idag ska jag rensa ut gamla saker och kläder som jag ock några tjejkompisar ska sälja på loppis på söndag. Ska bli jätte kul och framförallt skönt att bli av med alla grejer! Ibland förvånas man över allt som människor vill köpa och tur är vä det för då blir jag av med det! ;)
 
Clas

JÄTTEGRATTIS!!
Från Ma & Pa.

Sofia

Vad det Matten? Grattis! Vad du är duktig!

Svar: Ja, det va matten. Jag är sååå glad!
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress