21 maj 2013

Hoppas

Viktuppföljning

Herrregud va svårt provet va! Jag satt där helt i chock men försökte på de flesta uppgifterna....vet inte om jag kommer klara det här och de får vi inte reda på förrän på onsdag kväll. Så nu är det två dagar av jobbig väntan.
 
Idag har jag dock en skön lättnad i kroppen, första dagen på hela våren som jag kan ta den lilla tid då Belle sover och vila själv eller göra något annat kul på dagarna utan att känna att jag prioriterar bort den viktiga matten.
Idag tänkte jag ta en sväng in till stan och titta lite i affärer <3
 
Va länge sedan jag gjorde en viktuppdatering nu. Jag har ju kämpat mig tillbaka från alla dessa gravidkilon jag gick upp som inte ramlade av naturigt efter efter de första veckorna efter förlossningen pluss de kilona som jag aldrig gick ner från graviditetenra med Lea. Motivationen va som bäst när jag och två kompisar tävlade och efter stod jag stilla hur länge som hellst men nu äntligen börjar det röra sig nedåt igen.
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 69,9 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -1,3 kg
Total viktnedgång (sedan 6 sep): -18,1 kg
 
Så skönt att va under 70! Usch, hemska siffra, aldrig mer! Nu när jag har slutat matten kommer jag ju ha tid att träna också så nu hoppas jag att de går lite fortare. Är ju bara ca 5 kilo kvar nu till målet så nu är de bara att sattsa!
 
Mina små coolingar på väg till förskolan :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress