3 maj 2013

Grönalunden

Mammaliv

I dag har vi varit på Gröna Lund eller Grönalunden enligt Lea :) De va en mycket lyckad dagsutflyckt!
Jag va först lite osäker på om Lea skulle våga åka några karuseller då hon annars är lite avvaktande och feg på att prova nya saker. De tog till exepel ett bra tag innan hon våga åka rutshkanan på förskolan... Men jag oroade mig i onödan för hon va helt lyrisk och ville åka allt! Haha, där stod jag lite små skakig för att släppa iväg min "bebis" men försökte inte visa de för henne. Vi mätte henne till exakt 100 cm och med den längden fick hon åka massor av karuseller. 
 
Vi mjukstartade med en lugn men sedan drog de igång!
 
Lea träffa två apor vid entrén, är detta grönans maskotar? Nytt för mig men roliga va de iallafall. Sen bar de av på besök till Pettson och Findus men hon vågade inte gå in i deras hus. Snutt ungen, man ska inte gå in till folk som inte är henma tydligen... 
 


Bellan nerbäddand i vagen och min snygga man i solen :)
 
 
Haha, va bara tvungen att ta kort på Andreas hamburgare. Eftersom han inte äter bröd då han går på lchf så fick han 4 skivor kött med ost och grönsaker... såg rätt kul ut!

 
Ja, vad gör man inte för de små. Jag satte mig i lilla fritt fall och va den som garanterat skrek högst haha! Lea tyckte den va jätte rolig och roppade wiii wiii och skrattade så de kittlade när vi skjöts upp och ner i dt lilla tornet.


 
Garanterat den gladaste ungen i stan när hon vann första pris på godis hjulet! Typiskt att man va tvungen att vänta till lördag för att få öppna den ;)
 
Lyckades fånga denna härliga bild just i svängen med nyckelpigan, ser ni glädjen!
 
Som sagt, en mycket lyckad dag full med skratt och sol. Imorgon ska vi ta en sväng till Hagaparken och titta till Andreas kompis nya fik. Hoppas på en till dag med sol och skoj!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress