Igår va jag på Andys med tjejerna och träffade en kompis med sina två söner. Jag tycker det leklandet är väldigt bra både för barnen och föräldrarna då man kan sitta och fika men fortfarande ha koll på sina små. Det finns roliga rutchkanor och många möjligheter till att klättra och leka. Lea trivdes som fisken i vattnet och vart helt svettigt av att springa runt.
 
 
Belle satt och lekte med bollar från bollhavet på avdelningen för barn mellan 0-3 år. Saknade kanske lite fler leksaker till barn i hennes ålder då jag kan tänka mig att de där bollarna inte är särskillt rena... men jag hade med mig lite grejer så de gick så bra :)
 
Idag har jag rensat ut till loppis då jag ska ställa ut hela dagen imorgon och hoppas att jag får åka hem utan allt igen. Sist gick det jättebra! Jag har även gått igenom lite av gammalt arvgods ute hos mina föräldrar och hittat en de grejer som jag fastnat för själv. Se bara denna fina vas av Bo Fajans och den fina vita annanassen från Guldkornet i Hjo! Riktiga fynd!
 
 
Uppdatering på min försäljning kommer imorgon, håll tummarna!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress