19 mars 2013

Vinter igen :(

Mammaliv

Jaha, då va de vinter igen... jag slår vad om att det kom snö igår bara för att jävlas med mig. Igår var nämligen första dagen jag drog på mig mina vårstövlar. Nej, då ska de bli snö igen och kallt :( eller kallt har de varit ett tag men vi hade i alla fall lite plusgrader under helgen och det hade man ju hoppast skulle hålla i sig. Men där hade man fel, vädergudarna tyckte vi skulle frysa, pulsa och halka runt lite till, Usch!
 
Nu till något roligare, i alla fall just nu är det roligt :) Var på min första matte lektion igår! Har börjat plugga matte för att sedan kunna läsa vidare till mitt drömyrke. Fastighetsmäklare, då behöver man matte c eller matte 3b som det heter idag i det nya skolsystemet. Måste ju vänja mig vid det systemet nu när man ska sitta i skolbänken igen och få betyg :) Lite spännande är det och roligt att ta tag i det, inte för att jag älskar matte utan för att det tar mig ett steg närmare mitt mål!
 
 
Det kändes ju att de va nio år sedan man gick ut gymnasiet och senast tittade i en mattebok men läraren var bra och han fick mig att minnas en del så jag hoppas att jag kommer klara kursen. Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite matte läxa så jag inte hamnar efter det första jag gör för på onsdag är det time för lektion nummer två!
 
 
Så sant, gört bara!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress