Bor hemma hos mina föräldrar med tjejerna för tillfället då mannen är jätte sjuk och vi helst inte vill bli smittade. Mysigt för tjejerna att få va med mormor och morfar och skönt för mig som får hjälp med tjejerna :) 
 
Har dragit ner en ny app som gör att man kan lägga på fina hjärtan och lite annat på sina bilder på telefonen. Här är Bellis vid middagen :)
 
 
Så i går va det invägning igen så här kommer en liten uppdatering.
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 74,4 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -1,1 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -7,4 kg
Total viktnedgång: -13,6 kg
 
Så himla nöjd med veckan! Skönt när de visar sig på vågen då man varit duktig och hållt sig till pointsen.
Nu är det lite drygt 4 kilo kvar till vikten jag vägde när jag vart gravid med Belle och sedan ytterligare 5 kilo till vikten jag vägde för fyra år sedan då jag vart gravid med Lea. Totalt ca 9 kilo kvar till mål, de blir mindre och mindre och de känns skönt att komma under 10 kilo kvar men de är ju fortfarande en del... Försöker tänka i små delar eller delmål så de inte blir för "mastigt". Har man många kilo att gå ner så kan ju motivationen tryta då de känns övermäktigt men delar man upp det så känns det mer genomförbart.
Nu ser jag fram emot mitt nästa delmål som är når jag gått ner 9 kilo sedan 1 jan, alltså om 1,6 kg, då ska jag unna mig en halvtimme i solariet. Är så himla skönt att lapa lite sol och värme där då de är så grått och kallt ute. Gör det inte för att bli brun för de blir jag ändå inte haha och solar inte solarie ofta för att jag är rädd för stålningen så detta är bara för att få lite värme och sol i några minuter :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress