Mickan och jag tog idag våra bebbar och drog på barnvagnsbio i Sickla. Det vart den nya filmen "Mördaren ljuger inte ensam" och den va jätte bra! Tycker väl sådär om deckare men man kan ju inte annat än att bli fängslad. Gillar ni filmer där ni får tänka och få er att sitta lite på nålar så kan jag rekommendera denna film. 

 
Vi tog frukosten på ett fik bredvid bion och där fanns det hundra saker som lockade mitt intresse...
 

Väldigt söta små kyckling maränger, kanske något till påsken?

 Filmen var bara 1,5 timme så vi fick lite tid att gå i affärer efter bion. De vart inte så oväntat, en sväng in på Granit som har fått in vårnyheter.
 



Funderar på att köpa klaffbordet i zink bara för att få den fina zinkbrickan :D
 
Men titta på vad de har fått in...äggkartonger! Inte med ägg i alltså utan tomma äggkratonger, för 19 kr/st.... eh är de bara jag som undrar vem som köper detta? Vill man ha en äggkartong köper man väl en med ägg i så man får ägg också, eller? Haha vad vet jag, kanske blir en storsäljare...
 
 
Dagens bästa köp är mina nya wedges-sneakers! Sååå nöjd är jag! Jag har ju kollat på dessa skor förrut och bloggat om dem men tänkt köpa ett par på nätet av märket ASH men nu hittade jag ett par snarlika och jätte sköna på din sko och där sparade jag några hundralappar....
 
Såhär ser ASH skorna ut... 
 ...och så här ser mina nya skor ut
 


Supersnyggt till ett par tighta jeans och högklackat som gör så man får snyggare rumpa och ben men samtidigt inte jobbiga att gå i, kan det bli bättre?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress