Tiden rullar i väg och de va ett tag sedan hon lärde sig men nu skriver jag om det som en lite milstolpe som äntligen är uppnådd. Belle kan nu sitta helt själv och jag är inte orolig att hon ska falla omkull. Visst kan hon få för sig att kasta sig med vilja åt något håll så därför lämnar jag henne inte ensam sittandes än. Hon kan ju bli lite förvånad och chockad om hon helt plötsligt ligger på rygg eller mage istället för att sitta som hon gjorde nyss :)
 
Bild fotad i spegeln som hon förövrigt älskar att titta på sig själv i. Jag minns att Lea inte var lika förtjust i sin spegelbild  utan jag tänkte "jaja hon är väl som en katt som inte bryr sig om sin spegelbild då den inte lucktar något" haha! Men nu har vi alltså fått en "spegelapa" till i familjen, ja jag är också en spegelapa :D
 
Va och handlade nyss och Lea ville att vi skulle köpa lite kex och de hade jag ju lovat så jag tog fram ett paket smörgåsrån men typiskt nog stod de bredvid Digestive kexen och de är ju klart att hon ville ha ett paket sånna också. Snäll mamma som jag är och lättövertalad köpte jag hem ett paket till Lea. Men nu står ju det där paketet och tittar på mig här hemma...ät mig...du kan ju bara ta ett kex...vet ju att de är mycket points men några kan ju inte skada.... Bah!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress