Känner för att förändra lite här hemma och vill byta lite färger. Är inne på svart och svartbrunt trä. Skulle hälst måla om också så väggarna vart helvita, just nu har de lite skiftande nyanser beroende på vart man kollar... lite fläckar här och lite fläckar där... försöker dölja de med tavlor haha! Har hittat lite saker som inspirerar mig.
 
Som detta, ett tidningställ i gjutjärn. Kan bli en snygg väggdekoration nästan som en tavla, särskilt med lite snygga tidningsomslag i!
 
Sen har jag ju blivit kär i det här brickbordet från Tine K
 Det vore så fint som soffbord! 
 
Sen är jag osäker på vad som skulle passa bäst till förvaring av mina glas och lite annat krimskrans som måste ha någonstanns att ta vägen om jag hivar ut byrån som står där idag. Kanske en bokhylla eller ett skåp... Utrymmet där den ska stå är inte så djupt ca 40 cm och den får heller inte va för bred, högst 100 cm.
 
Har tittat lite på IKEAs bestå som är 20 cm djup och det kan man kombinera lite som man vill med dörrar och lådor av olika slag eller IKEA Stockholms vitrinskåp (bild nedan). Det skulle vara snyggt med belysnig i och är 37 cm djupt.

   
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress