10 mars 2013

Nyfixad bebis!

Mammaliv

Idag har jag tagit bort skorv på Belles huvud med en liten kamm och babyolja, gick jätte bra. När jag skrapade med fingret så lossnade lite hår också så de va inte så bra men med denna metod försvann bara skorvet. För er som inte vet är det vanligt att spädbarn får skorv i hårbotten och ibland i ögonbrynen. Det brukar också kallas mjölkskorv. Det ser ut som feta, lite gulaktiga fjäll som kan likna mjäll. Oftast är det under sina första månader som barnet får skorv och man vet inte vad det beror på men tror att det är hormonellt. Det går bort av sig själv, men det kan ta tid och då kan man ta hjälp av ex babyolja och en liten kamm som jag gjorde. Lea hade också skorv och de va så mycket så hårbotten fick en orange ton så hon såg rödhårig ut fast hennes hår va blont. Så jag tog bort det på henne också.


Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat hela helgen hos mina föräldrar. Vi har ju haft det oförskämt bra där men det är så skönt och mysigt att äntligen vara hemma! Andreas mår bättre så vi tror inte han smittar längre men hängig är han fortfarande och en förkylning går ju inte över på en gång.

Usch vad jag har syndat i helgen :( känns ju inge bra då jag vill gå ner massor denna veckan också men det är så svårt när man hängt hos mina föräldrar som har en massa gott hemma. Här hemma kan jag banlysa alla sötsaker men det är svårt när man kommer bort... Jag har fått ta av veckobonusen som man har med lite extra points som man får varje vecka. Vill ju egentligen inte röra den då de går fortare att gå ner om den får "brinna inne" men man ska ju fortfarande gå ner i vikt enligt viktväktarna om man bestämmer sig för att äta den. Ja, vi får se på fredag om de är några points i bonsen kvar och om de visar sig på vågen. 

Ja, de va ju roligt att Robin Stjernström vann Mellon igår! En av mina två favoriter, de hade jag aldrigt trott då svenska folket inte röstat honom direkt till final första omgången. Tur att han gick vidare via andra chansen! Han är den första som vinner hela alltet genom att gå vidare via andra chansen och de är ju roligt för artister kommande år. Det kan tänka att det minsann inte är helt kört när de "bara" kommer till andra chansen utan de kan fortfarande vinna! 
Förstår inte varför Yohio fick så många röster. Grejen med honom är ju bara att han är en kille i tjejkläder eller med en viss stil som sticker ut. Tycker inte hans låt va särskit speciell men de är väl så, smaken är som baken, delad!

Bild från facebook

 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress