Så då har vi fredag och veckans invägningsresultat. Nu har det gått 11 veckor sedan 1 januari då vi började tävlingen och tävlingen har motiverat mig jätte mycket. De är så skönt när man tänker på hur många kilon jag har gått ner och känns så bra att inte behöva dra runt på alla dessa extra längre! Men det är en bit kvar så hoppas inte motivationen tryter...
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 73,3 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -1,1 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -8,5 kg
Total viktnedgång (sedan 6 sep): -14,7 kg

Nu har jag bara 0,5 kg kvar till nästa delmål. Har ju satt delmålen på vart tredje kilo så de inte ska kännas övermäktigt att gå ner så många.Man blir ju lite extra glad och motiverad om man når sitt uppsatta mål och denna gång blir det sol. Kanske nästa vecka då... Här är min viktkurva sedan 1 januari.

 
Är väldigt nöjd med denna veckas resultat då jag har ätigt lite oregelbundet och använt nästan hela veckobonusen igen men de är väl som många säger att de är lättare att gå ner om man har många kilon att gå ner. Kanske kommer de sakta in och bli svårare när jag nått min "trifselvikt" som jag tror är runt 69 kilo. Där brukar jag alltid hamna om jag struntat i vad jag ätigt och gått upp massor i vikt. De är ju inte bra att pendla så som jag brukar göra, fem kilo är ju mycket att pendla upp och ner så ska denna gång försöka hålla mig till min målvikt och aldrig sluta tänka på vad jag stoppar i kroppen. Då mår jag bäst också och jag vet hur mycket mer energi och ork jag har när jag ligger på målvikten. Energi och ork är något en småbarnsförälder behöver kan jag lova!
 
Lite inspirations bilder i svartvitt 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress